www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Международна бридж ваканция"Павел баня 2016"
Международна бридж ваканция"Павел баня 2016"

За единадесета година елитът на българския спортен бридж се събра веднага след Нова година в уютния балнеохотел "ПРО" в Павел баня на поредната международна бридж ваканция в която ще участват над 200 състезателя от България,Румъния и Сърбия.В рамките на събитието което е от 2 до 10 януари са предвидени да се изиграят 5 двойкови и 3 отборни турнира.

Ето и резултатите от приключилите турнири в увертюрният двойков турнир, който бе и първият за календарната година от спортния календар на Българската бридж федерация.Победители станаха Минчо Петков/Твърдица/ и Радослав Радев/Бургас/ следвани от топ двойката на Стара Загора Веселин Величков и Стефан Тодоров, а трети са Златко Неделчев и Илко Бонев от София.На четвърто място остана силната румънска двойка Мариус Джорджеску и Драгош Лесан, а пети президентът на българската бридж федерация Тони Русев и партньорът му Ради Радев/и двамата от Стара Загора/.

В първия за годината отборен турнир, който се проведе по система за пресмятане на резултатите "Патън" шампиони станаха състезателите от отбор "Куатро"-Кольо Видев/Любимец/, Милко Милков/Харманли/,Румен Балджийски/Сопот/ и Минчо Петков/Твърдица/,следвани от отбора на Букурещ/Румъния/ с капитан изпълнителният директор на Румънската бридж федерация Мариус Джорджеску. На трето място остана отбор отборът"Бридж+"/Пловдив/ с капитан Стойчо Босев.

В двойковия турнир на импове "Бътлър" победители са Панайот Николов/София/ и Боян Тонев/Раднево/,следвани от Климентин Николчев и Красимир Симеонов/София/ и Теню Тенев и Георги Делинов/Хасково/.

Днес ще се проведе двойковият турнир "Датска система',а утре - мини отборнитя турнир. В четвъртък са първите сесии на турнирите за смесени двойки и открития двусесиен двойков турнир,чиито втори сесии ще бъдат в петък съответно от 13,30 и 18 часа.

В събота и неделя е най-престижният турнир-отборният,в който ще се включат най-силните отбори в България.

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd