www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Йоана Николова №1 на Варна за месец юни`2016
Йоана Николова №1 на Варна за месец юни`2016

Състезателката по худ. гимнастика на клуб „ЧАР-ДКС „Йоана Николова бе определена за спортист на Варна за месец юни`2016. Йоана се представи добре на ЕП за девойки в Израел. Тя се завърна с две четвърти места от силния форум на бухалки и въже и пето място на обръч и топка. Лична треньорка Филипа Филипова. За тези успехи Йоана бе обявена и за №1 на варненското спортно училище за месец юни.

Безапелационно за отбор на юни`2016 е определен тимът по тенис на маса на „Комфорт“. Момичетата успяха да се преборят за златото от ДП пир жените и са шампионки на България. Главен треньор Антон Радушев, треньор Теодора Петкова.

В онлайн допитването този път бяха връчени две награди, поради проблеми в електронното гласуване. Това е решението на организаторите. Две състезателки по плуване заслужиха призовете. Калина Николаева от ПСК „Ч.море“ с 56,41 %. Тя е със 7 златни медала от ДП-12 г. Същият приз получава и Василики Кадоглу-42,23 % от КПС „Астери“. Тя е с подобрени два нац.рекорда на 400 м. съчетано и на 200 м. делфин на международен турнир в Малта. Покрит норматив за ЕП-дев.

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd