www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Колоездач е №1 на Варна за юли`2016
Колоездач е №1 на Варна за юли`2016

 

Ясен Александров е състезател по колоездене и стана спортист №1 на Варна за месец юли в традиционната анкета. Негов личен треньор е Тони Торос/двамата на снимката/. Ясен спечели златен медал на бързина, сребро на омниум, бронз на издръжливост от ДП за ЮСВ. Завоюва също бронзов медал в преследването на 4 км. отборно.

Отбор на месец ЮЛИ `2016 е СК „Аква спорт“/синхронно плуване/. Главен Треньор в клуба е Галина Георгиева. „Аква спорт“ са комплексен шампион на България и носител на купата на страната за пета поредна година.

 

Спортист №1 на спортно училище „Г.Бенковски” –Варна е Емин Исмаил /бокс/. Той стана бронзов медалист на ЕП за ученици в кат. 76 кг. Негови треньори са Димчо Савов и Георги Бояджиев.

 

Победител в онлайн анкетата стана Благовест Тодоров, състезател по плуване от ПСК „Астери“. Той спечели 2 бронзови медала от ДП за ЮСВ- 400 съчетано и 200 гръб. Благовест, който присъства с родителите си на награждаването заяви, че посвещава тази своя награда на световната шампионка по ММА Александра Тончева. Той смята, че нейното постижение наистина е много силно и заслужава тази награда.

 

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd