www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Анкета „Спортист на Варна“-септември`2016. За първи път двама победители.
Анкета „Спортист на Варна“-септември`2016. За първи път двама победители.

 

За първи път в 9-годишната история на анкетата „Спортист на Варна“ победителите са двама. Призът за №1 на Варна спечелиха щангистът Христо Христов и Николай Гочев, състезател по офроуд. Христо стана европейски шампион за кадети по вдигане на тежести в Полша. Той грабна титлата с два европейски рекорда-изтласкване-166 кг и двубой-291 кг. Негов треньор е Живко Николов. Христо Христов е №1 и на варненското спортно училище за този месец. Николай Гочев пък направи фантастичен европейски шампионат в офроуда и бе над всички, като заслужено стана първи в клас „UTV“.

За отбор на месец септември`2016 с пълно единодушие бе определен тимът на тенис клуб „Ч.море“Елит“ -мъже, които станаха шампиони на България. Победител в онлайн анкетата е един от най-младиге автомобилни екипажи у нас- Станислав Владимиров/Чавдар Събев. Двамата са от екепи на „Иномоушън рейсинг“. Те заеха първо място в клас RC3 на рали Сливен, като бяха обявени и за най-успешен млад екипаж на България за годината, за което получиха приза „Тодор Славов“.

Огнян Илиев-главен треньор в ТК „Ч.море Елит“. Отборът стана държавен шампион ри мъжете. Николай Гочев-спортист на Варна за септември-европейски шампион по офроуд-UTV, Радостин Димитров-президент на клуба по щанги „Титан“. Щангистът Христо Христов стана спортист на Варна за септември след спечелена европейска титла за кадети. Станислав Владимиров -шампион на България по автомобилизъм за млади пилоти, първи в клас RC3 и втори при колите с един двигателен мост. Владо Гадетв-мениджър на „Иномоушън рейсинг“, най-младият автомобилен клуб в България, чийто състезател е Станислав заедно с навигатора Чавдар Събев.

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd