www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Състезателка по ветроходство е №1 на Варна за декември`2016
Състезателка по ветроходство е №1 на Варна за декември`2016

Състезателката по ветроходство Мариела Николова от СК „Ч.море Бриз“ бе избрана за спортист №1 на Варна за месец декември`2016 г. Мариела направи отлична година, като участва и на СП в Нова Зеландия. Тя се класира на 25-то място на СП в клас „Лазер Радиал“. Получи и специален приз за представянето си от Световната федерация (World Sailing) и продължава подкрепата към нея за развитие и подготовка до 2019 г. Даниел Николов е треньор на състезателката.

За отбор на декември категорично бе избран ПСК „Ч.море“. Успехите за последния месец на миналата година в плувния клуб наистина са сериозни. ПСК „Ч.море“ спечели златен медал в комплексното класиране от ДП за мъже и жени, а също още 18 медала от турнир в Ниш. Поставени бяха нови 14 национални рекорда на турнира в Ниш.

 

Победителка в онлайн анкетата стана състезателката по карате киокушин Жасмина Янчева от СК „ТИМ“. Жасмина спечели бронзов медал от СП за девойки във Варна. В онлайн гласуването тя събра 43,9 %. Треньор Красимир Димов.

 

За №1 на варненското спортно училище за 2016 година бе обявен плувецът Тихомир Тодоров. Той е с два златни и 1 бронзов медала от МТ „Александрия“ при юношите. Има спечелена квота за ЕП-младежи. Грабна още три сребърни и 1 златен медала от ДОП.

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd