www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Откриха финалите на ученически игри по хандбал
Откриха финалите на ученически игри по хандбал

Шест училищни отбора от цяла България /Бургас, Пловдив, Горна Оряховица, Кубрат, София и Варна/ участват във финалите на ученически игри по хандбал XI-XII клас за юноши, които се провеждат в обновената зала по хандбал на НСБ „Спортпалас“ - Варна.

Церемонията откри директора на гимназията домакин ПГСАГ „Васил Левски“ инж. Магдалена Вуцова. Поздравления към участниците направиха и официалните гости и организатори Данчо Илиев – експерт в дирекция „Спорт“ на Община Варна, Иван Иванов –експерт ФВС към РУО-Варна, Иво Артименков – управител на НСБ „Спортпалас“ и Цецко Цеков- гл. ръководител.

Клетва за честна игра от името на състезателите прочете ученик от строителната гимназия, а Кристияна от името на съдийския състав!

За доброто настроение на гостите се погрижиха балетен състав „Виваденс“ от Общински детски комплекс с ръководител Слава Тобак.

Състезанието се провежда в периода 12-14 май, награждаването на призовата тройка е предвидено за 12.00 часа на 14 май в залата по хандбал на „Спортпалас“.

Представителния отбор на град Варна е съставен от учениците ПГСАГ „Васил Левски“, а всички които желаят да наблюдават срещите, могат да го направят от 09.00 до 19.00 часа в залата.

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd