www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Дарин Великов очаква тежка серия срещу "Рилски спортист" в малкия финал
Дарин Великов очаква тежка серия срещу "Рилски спортист" в малкия финал

Възможно е Мърджан Мъркович да се завърне в игра

 

"Не съм изненадан кой отбор се класира за финала. Смятам, че 90 процента от хората в баскетбола бяха убедени, че „Лукойл Академик” ще е на финала. Така мислех и аз. Вярно е, че серията стана малко по-дълга, но тя стана заради това, според мен, че „Лукойл Академик” изигра два мача с много лоша фаза защита. От там дойде и непредвидената им загуба в Правец. Според мен логично отборът на „Лукойл Академик” е на финал. „Рилски спортист”, според мен, даде максимума от себе си. Играха на върха на възможностите си", коментира наставникът на Черно море Тича Дарин Великов.

"Пред нас стои много тежко участие в малкия финал. Трябва да се справяме с много класни баскетболисти, които притежава отборът на „Рилски спортист”. Ще се опитаме да дадем възможно най-доброто от себе си в момента, така че очаквам оспорвана серия в малкия финал", заяви той.

"Тази една седмица подготовка ни даде възможност да коригираме доста неща във физическото и тактическото ни състояние. Наясно сме със силните страни в отбора на „Рилски спортист”. Ще се опитаме да предложим нещо ново от наша страна. Дали ще е успешно или не – ще видим. При всички положения аз съм сигурен, че нашият отбор ще подходи сериозно и ще даде всичко от себе си. Наясно сме, че отборът на „Рилски спортист” разполага с много добри състезатели, които са в добро състояние, далеч по-добро от редовния сезон, но все пак в тези срещи всичко може да се случи и се надявам ние да се представим добре", коментира специалистът.

"Мърджан Мъркович започна вече леко да тренира. До първия мач в понеделник има доста време, надявам се в понеделник да е в състояние да го използваме. За колко време зависи според ситуациите и неговите здравословни възможности, но при всички положения смятам, че състезателят ще се завърне в серията да играе”, каза още Великов.

Серията в малкия финал между "Рилски спортист" и "Черно море Тича" стартира в понеделник в Самоков. Срещата е от 18:00 часа.

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd