www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Илиана Раева, ексклузивно от Будапеща, за ансамбъл-девойки
Илиана Раева, ексклузивно от Будапеща, за ансамбъл-девойки

"ТОЗИ ОТБОР ИМА ШАНСОВЕ ЗА МЕДАЛ!"

 

"Нелош старт за България и българския ансамбъл-девойки днес. Момичетата излязоха много мотивирани и готови за тежката битка. Играха смело, направиха отлично всичките си трудности с тяло. Направиха всичките си рискови елементи до последните секунди на съчетанието, където допуснаха две нелепи грешки. Смятам, че фактът, че до грешките направиха всичките си най-рисковани елементи, ги успокои преждевременно и радостта от отлично изиграното съчетание, им изигра лоша шега. Независимо от това, те играха с много настроение и артистичност, бяха прецизни и отговорни към всеки елемент. Показаха голяма класа и израстване във всяко отношение. Получих много поздравления от колеги след края на състезанието.

 

Вярвам, че този отбор има шанс за медал. Днес и утре ще играят за отборното класиране с индивидуалното, а първите 8 ансамбъла в неделя стартират от нулата в битката за медалите.

 

След изиграването направихме нужния анализ и вярвам, че утре прекрасните ни девойки ще излязат с още повече желание и настроение за игра, с пределна концентрация и вяра. Настроението е много добро в отбора. Имаше малко сълзи в очите на допусналите грешките, които бързо бяха заменени с усмивка. Те са млади и много можещи, и пътят в красивия ни спорт е пред тях! Всяка грешка е важен урок, който трябва да ги учи как се става голям състезател!

 

Поздравявам момичетата и треньорския екип, в лицето на Мария Кънчева и Марияна Памукова, и вярвам, че утре ще имаме един по-успешен и щастлив ден за българската гимнастика!"

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd