www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Бронзов медал за България в отборната надпревара на Европейското първенство в Будапеща
Бронзов медал за България в отборната надпревара на Европейското първенство в Будапеща

Приключи българската вечер на Европейското първенство по художествена гимнастика в Будапеща!

Българският отбор в състав Невяна Владинова, Катрин Тасева и ансамбъл - девойки (Мария Спасова, Галатея Герова, Биляна Писова, Биляна Везирска и Бояна Гелова) се пребориха като истински лъвове за бронзовото отличие с много силна, стабилна и вдъхновена игра!

Невяна Владинова игра като шампион и се класира на всичките 4 финала. Тази вечер Неви е с втора по сила оценка на лента и трета на бухалки!

Катрин Тасева - истински артист на килима - завладяваща и запомняща се - игра спокойна и стабилна и доби право да участва на 2 финала - обръч и лента, а на топка и бухалки не й достигна мъничко и се нареди 9-та и на двата уреда!

Във финала на лента Катрин влиза с трета по сила оценка!

Ансамбъл - девойки - игра като по учебник! Направиха каквото трябва и когато трябва и заслужено ще застанат на почетната стълбичка до каките! Утре и те ще се борят за медали във финала на съчетанието с 10 бухалки!

В многобоя при жените, който на това Европейско е само квалификация за шампионата догодина, Невяна Владинова е трета след двете рускини, а Катрин Тасева - седма!

Две индивидуални състезателки в топ осем на Европейско първенство, като едната е със сбор за почетната стълбичка!

Страхотна отборна надпревара за българския отбор!

Поздравления за момичетата, за техните треньори( Бранимира Маркова- глаен помощник на национален отбор - жени - индивидуално и нейната помощничка Силвия Стойнева, старши - треньорът на ансамбъл - девойки Мария Кънчева и нейната помощничка Марияна Памукова. и всички, без които този успех нямаше да бъде възможен!

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd