www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Захари Дамянов е №1 на Варна за месец май 2013
Захари Дамянов е №1 на Варна за месец май 2013

Захари Дамянов / с българския флаг/ стана Спортист на Варна за месец май -2013 г. Изборът на участниците в анкетата е напълно логичен с оглед на спечелената европейска шампионска титла от Захари на първенството по карате киокушин.

 

Състезателят на световния шампион Сенсей Емил Костов /дясно на снимката/ от спортен клуб “ИЧИ ГЕКИ – ВАРНА” спечели поредна евротитла. На 27-мото ЕП на категории, което се проведе на 18-ти май в гр. Киев-Украйна, Захари стана европейски шампион в супер тежка категория (+90кг.).

 

Отбор на месец май в традиционната анкета е боксовият тим на Ч.море-Варна. Младите боксьори с треньор Димчо Савов се добраха до държавната отборна титла при младежите. Шампионатът се проведе в Плевен.

 

Призът за №1 на варненското спортно училище спечели борец. За спортист на варненското спортно училище „Г.Бенковски” за месец май бе определен Валентин Григоров, състезател по класическа борба от клуб „Локомотив-93. Той спечели златен медал на ДП за кадети на 58 кг.

В онлайн анкетата на сайта „Спортист на Варна” най-много симпатии събра състезателят по кик бокс Петър Петров от СК „Вокил”. Той събра 38,11 % от гласовете, което го прави победител в анкетата за месец май. Петър Петров /63,5 кг/ спечели златен медал от ДП по К1 в Бургас при юношите.

 

Този път церемонията по награждаването се състоя в Община Варна и умишлено се проведе съвместно тържеството по връчването на наградите на медалистите от 3-те Световни работнически игри във Варна.

 

Кметът на Варна Иван Портних награди призьорите в анкетата днес. за първи път награждаването е в Община Варна, зала "Варна".

 

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd