www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Призьорите за месец септември-2013
Призьорите за месец септември-2013

На снимката: Велислав Велев/културизъм/, Аделина Петрова/модерен петобой/, Захари Дамянов/карате/, Симеон Христов/плажен футбол//от ляво на дясно/

 

Състезателят по карате киокушин Захари Дамянов стана спортист №1 на Варна за месец септември-2013 г. Захари направи невероятен фурор на отктирото първенство по карате на САЩ /Аll American open/. Варненският боец на клуб „Ичи Геки” с треньор световния шампион Емил Костов достига до този приз за 4-та поредна година.

Призът за отбор на месеца спечели тимът по футзал Спартак/Вн/, който стана шампион на България, спечели приза на турнира „Актив сокър къп” за поредна година и спечели златото на турнира „Лято-2013” в Русе.

Наградата за №1 на варненското спортно училище за септември спечели състезателката по модерен петобой Аделина Петрова. Тя е състезател на СК „Одесос 2008”. Аделина стана 21-ва в индивидуалната надпревара в европейските квалификации за младежки олимпийски игри до 18 г. Треньори на Аделина са Цвета Миланова и Невена Димитрова.

Призът за №1 в онлайн анкетата на едноименния сайт „Спортист на Варна” спечели състезателят по културизъм Велислав Велев. Той събра 30,15 % от гласовете на участниците в анкетата. Велислав грабна златото в категория мьже-ветерани до 80 кг, а също така и бронзовото отличие в категория културизъм до 80 кг. на ДП в София. Един от дългогодишните състезатели по културизъм на Варна.

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd