www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Щангистът Христо Христов е №1 на Варна за октомври`2018
Щангистът Христо Христов е №1 на Варна за октомври`2018

Състезателят по вдигане на тежести от СК "Титан" Христо Христов стана спортист №1 на Варна за месец октомври`2018. Победата в традиционната анкета е напълно очаквана с оглед на отличното му представяне на младежката Олимпиада в Аржентина. Христо се завърна със сребърен медал. Негов личен треньор е Живко Николов. Христо спечели приза и за №1 на варненското спортно училище за месец октомври.

За отбор на месеца е определен тимът по плуване на "Астери". Състезатели на клуба  спечелиха 25 медала от международен турнир в Бургас, 10 златни, 8 сребърни и 7 бронзови. Спечелиха също 31 медала-17  златни, 8 сребърни и 7 бронзови от турнир в Добрич. В онлайн анкетата на първо място с 35.88 % победител е състезателят по ММА Стефан Опрев. Той е представител на СК "Викинг Инс“ и стана европейски шампион за юноши, 77 кг.

На традиционната церемония беше връчена специална награда. Тя се присъжда на варненската състезателка по парашутизъм Иванка Дрингова, която спечели кръг от Източноевропейската купа по парашутизъм и има огромен принос за развитието и популяризирането на този спорт, който преди години е бил изключително успешен за Варна.

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd