www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Елена Георгиева е спортист на Варна за януари`2019
Елена Георгиева е спортист на Варна за януари`2019

Състезателката по лека атлетика Елена Георгиева от СКЛА „Черно море Атлетик“ стана спортист на Варна за месец януари`2019. Елена е топ състезателка на България при девойките, като постига сериозни успехи и участва на силни международни форуми. Нейна треньорка е Иванка Тихова. Елена спечели златото на ДП в дисциплината 400 м в зала при девойките старша възраст. На първенството варненката грабна и второ златно отличие в щафетата на 4х400 м

Отбор на месец януари е тимът по водна топка КПС „Варна“. Те се класираха трети след първия квалификационен кръг на ДП в Бургас за мъже, а след това направиха отлично представяне и влязоха във финалната четворка на страната.

В онлайн анкетата на първо място е лекоатлетката Наталия Кременска. Тя е представител на СКЛА „Черно море Атлетик“. Наталия събра 80 % от гласовете. Тя спечели два златни медала на 1500 м и 3000 м от ДП/девойки младша възраст/ и два бронзови медала от ДП /девойки старша възраст/.

За спортист №1 на варненското спортно училище за първия месец на тази година е обявена Виктория Вълчева, състезателка по художествена гимнастика на СКХГ "ЧАР-ДКС" с треньор Дарина Кирякова. Виктория спечели сребърен медал на въже на силен международен турнир в Лас Вегас, САЩ.

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd