www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

ТК „Ч.море Елит“ с призовете за „Спортист на Варна“ за януари-2014
ТК „Ч.море Елит“ с призовете за „Спортист на Варна“ за януари-2014

 

Първият приз за 2014 г. „Спортист на Варна”в традиционната месечна анкета отиде в клуба по тенис „Ч.море Елит”. Спечели го Калоян Вълчев. Той игра финал на турнира по тенис в Хасково от ДП, като загуби с 2-6 4-6 от Тони Нейков и грабна сребърното отличие. На двойки Вълчев заедно със съотборнсика си Георги Язмаджиян спечелиха титла за „Черно море Елит“ от държавното по тенис за 16-годишни. Треньор и на двамата състезатели е Кристиан Илиев.

Призът за отбор на месец януари спечели баскетболният тим на „Ч.море Порт Варна”. Безспорно варненци са хит в родното първенство. Те записаха четири победи в срещите за януари.

За №1 на варненското спортно училище е определен състезателят по борба кл. стил Ивайло Радев. Състезател на СК „Локомотнив-93” с личен треньор Христо Филчев.В кат. 42 кг. на ДП за кадети той спечели златен медал.

Онлайн анкетата „Спортист на Варна” за януари спечели състезателката по тенис Беатрис Спасова от ТК „Ч.море Елит”. Тя събра 50 % от гласовете в анкетата. Треньор на Беатрис е Кристиан Илиев. Беатрис спечели два бронзови медала на ДП в София, на сингъл и двойки при 12-годишните. Тя извоюва квота да участва на ЕП и да представя страната ни.

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd