www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Леонид Базан е спортист №1 на Варна за февруари
Леонид Базан е спортист №1 на Варна за февруари

Борецът Леонид Базан спечели приза „Спортист на Варна” за месец февруари. Базан успя да се добере до първо място на международния турнир „Дан Колов/Никола Петров/ в кат. 74 кг. в свободния стил. По този начин той грабна специалния пояс „Дан Колов”. На церемонията по награждаването присъства треньорът му от Варна Иван Янков.

За отбор не месец февруари-2014 г. бе определен клубът по плуване „Астери” с главен треньор Гергана Василева. „КПС „Астери” стана първи на ДП за момичета и момчета със спечелените общо 20 медала.

Призът за №1 на варненското спортно училище за месец февруари заслужи плувкинята Василики Кадоглу. Тя записа 3 национални рекорда на ДП-200 м. св.стил, 100 м. съчетано и 200 м. съчетано и спечели 9 първи места на шампионата. Тя е състезател на КПС „Астери”.

Представителка на плувната школа във Варна- Йоана Димова стана първа в онлайн анкетата на едноименния сайт „Спортист на Варна” с 30.16 %. Йоана е състезател на КПС „Аква спорт” с треньор Стефан Георгиев. Тя спечели 4 златни медала на ДП по плуване за деца до 12 г.

 

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd