www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Симона Дянкова отново е №1 на Варна
Симона Дянкова отново е №1 на Варна

Състезателката по художествена гимнастика /ансамбъл/ и капитан на националния отбор Симона Дянкова беше определена за спортист на Варна за месец септември-2019. Този месец беше пълен с отговорни състезания за ансамбъла ни, като всички се справиха безупречно. Световна купа в Казан в многобоя-сребро, на топка-сребро на обръч и бухалки – злато. Световно първенство в Баку, многобой-бронз, топка-сребро, обръч и бухалки –пето място. Това са отличията, които донесоха първото място на Симона в анкетата.

 За отбор на септември е определен тимът на МФК „Спартак“ по плажен футбол. Момчетата на „Спартак“ спечелиха 4-та поредна титла на България. 10 мача – 10 победи с голова разлика 94-20. Треньор Симеон Христов.

 В онлайн анкетата на първо място с 54.55 % е националната състезателка по парашутизъм Иванка Дригнова. Тя спечели златен медал индивидуално от ДП. Бронзов медал индивидуално от финал. Сребърен медал в крайното генерално класиране за Източноевропейска купа. Бронзов медал-отборно, Източноевропейска купа.

 Василики Кадоглу безапелационно грабна приза за №1 на варненското спортно училище за септември.

 Тя е състезател на КПС „Астери“ и има първо място на маратон в Дордрехт. Србърен медал от плувен маратон „Харос“ в Хърватия на 16 км.

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd