www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Анелия Карова е №1 на Варна за месец март`2014
Анелия Карова е №1 на Варна за месец март`2014

Състезателката по тенис на маса на СК „Комфорт” Анелия Карова стана победителка в анкетата „Спортист на Варна” за месец март`2014. Тя заслужено се добра до победата сред вота на варненските спортни журналисти. Анелия донесе първи златен медал за Варна от ДП при жените от 1982 г. насам.Анелия е на лагер в Бурса /Тур/ и не присъства на тържеството. Нейната награда получи личният й треньор Георги Даскалов.

За отбор на месеца е определен баскетболният тим на „Ч.море Порт-Варна”. Знаете, че варненци участваха на финала на турнира за купата на България и имат сериозен шанс да се борят за медалите в първенството.Наградата получи Асен Великов, състезател на тима.

За състезател №1 на варненското спортно училище „Г.Бенковски” за март напълно заслужено е определена Катерина Маринова, състезател по худ. Гимнастика на „ЧАР-ДКС”, която не присъства на церемонията поради участие на турнир в Песаро /Ита/, където игра три финала. Наградата бе връчена на президента на клуба Мария Чиприянова.

Иначе призът за март се дава за това, че тя стана шампионка в многобоя на ДП-Елит при девойките. Спечели още сребърен медал на лента и бронзови на топка и бухалки. Треньор Филипа Филипова.

В онлайн анкетата първи с 42,09 %, което е сериозна победа се нареди Милен Маринов- световен шампион по муай тай от Патая/Тайланд/. Треньор Краси Димов. Двамата уважиха церемонията днес.

 

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd