www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Станислав Станков е №1 на Варна за февруари`2021
Станислав Станков е №1 на Варна за февруари`2021

Лекоатлетът Станислав Станков беше изран за „Спортист на Варна“ за месец февруари. Той печели сребро от Балканско първенство на 60 м с пр. Бронзов медал в същата дисциплина на международен турнир в Сърбия, БП и международен турнир. Негов личен треньор е Руслан Грозданов.

За отбор на месеца беше определен тимът по модерен петобой „Одесос 2008“. Състезателите на клуба печелят злато при младежите от ДП-отборно до 21 г. Сребро при мъжете отборно. Бронзов медал –индивидуално и сребърен медал от международен турнир до 21 г. Невена Димитрова и Цветана Миланова са треньорки в клуба. За №1 на варненското спортно училище за февруари-2021 г е определен Радослав Стойчев, състезател по модерен петобой от СК „Черно море“. Треньор Живко Чавдаров. Радослав спечели злато на ДП до 21 г и два бронзови медала от международен турнир и ДП при мъжете.

В онлайн гласуването най-много гласове събра плувецът Ясен Бонев от КПС „Астери“. За него гласуваха 87.22% от читателите на сайта „Спортист на Варна“. Ясен има покрит норматив за участие в европейски и световни купи по плуване в открити води, 5 км.

Кристиян Димитров, директор на дирекция „Спорт“ връчи наградите на победитилите в анкетата. Представителите на клубовете по модерен петобой отсъстваха, защото са в София за участие в Световната купа. След нейното приключване те ще бъдат наградени официално.

 

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd