www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Бойци по муай тай окупираха призовите места в анкетата „Спортист на Варна“ за септември
Бойци по муай тай окупираха призовите места в анкетата „Спортист на Варна“ за септември

 

На снимката: Кристияна Генчева/ляво/-началник отдел „Спорт“ връчи наградите днес. Желю Желев-председател на клуба за хора с увреждания „Варна“. Техният баскетболен отбор за хора в инвалидни колички стана отбор на месец септември. Радина Филипова и Филипа Филипова- състезател и треньор. Радина е №1 на спортното училище за месец септември за 7-то място отборно на СП по худ.гимнастика. Галин Димов-член на УС на конфедерацията по кик бокс и муай тай, Владо Вълев-треньор на Кристиян Георгиев, който стана победител в онлайн анкетата и Красимир Димов/последните трима от ляво на дясно/. Краси Димов е треньор на Стоян Копривленски, който стана спортист №1 на Варна за септември. Стоян и Кристиян отсъстваха от церемонията защото в момента са на ЕП в Билбао /Исп/

 

Двама представители на бойните спортове станаха призьори в анкетата „Спортист на Варна” за месец септември`2014. Стоян Копривленски, състезател по муай тай бе обявен за №1 на Варна за месец септември. Той стана европейски шампион на първенството в Румъния в кат.71 кг. Стоян е състезател на СК „ТИМ” с главен треньор Красимир Димов. Кристиян Георгиев, също състезател по муай тай и също европейски шампион от Румъния спечели онлайн гласуването с 42,14 %. Той е възпитаник на СК „Дарзалас”.

За №1 на варненското спортно училище за месец септември категорично бе избрана Радина Филипова от клуб „ЧАР-ДКС”. Тя е национална състезателка по худ.гимнастика с треньор Филипа Филипова. Радина стана 7-ма –отборно на СП. За отбор на месец септември бе определен СК „Варна” за хора с увреждания. По-скоро призът се присъжда на отбора по баскетбол за хора в инвалидни колички. Представителите на този тим спечелиха бронзовия медал от 3-я международен турнир състоял се във Варна.

 

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd