www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Мартин Атанасов е спортист на Варна за септември`2022
Мартин Атанасов е спортист на Варна за септември`2022

Състезателят по лека атлетка на СК „Евър“ Мартин Атанасов бе обявен за „Спортист на Варна“ за месец септември. Не само този месец, а цялото лято беше превъзходно за Марто. Всъщност за септември той спечели златен медал на 3000 м на пробег в Карнобат, златен медал на пробег в Поморие-18 г, златен медал на пробег –Варна. Треньори Цонка Господинова и Крум Крумов.

 

За отбор на месеца е определен тимът оп тенис на маса „Комфорт“- шампиони на България до 13 години на турнира „Млади надежди“ –момчета, бронзови медали –момичета, златни медали-кадети до 15 г, бронзови медали-втори отбор до 15 г. Спечелени 1 златен, 1 сребърен, 1 бронзов на „Млад олимпиец“. Треньор Стоян Поппетров. Главен треньор Антон Радушев. В онлайн анкетата на първо място е състезателят по културизъм Иван Малчев.  Той има златен медал от ДП, абсолютен трикратен пореден шампион на България по класически културизъм. Състезател на СК „Велев“, който събра 56.68 %.

 

В анкетата за най-добър състезател на спортно училище победител стана Васил Тодоров, състезател на клуба по кик бокс „Боил“ с главен треньор Краси Кирилов. Бронзов медал от Световно първенство в Италия, 60 кг, фул контакт, 19 години. Има още бронзов медал от ДП-отборно на лоу кик и злато от ДП при юношите старша възрастq 63.5 кг.

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd