www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Зорница Костова е спортист на Варна за ноември-2022
Зорница Костова е спортист на Варна за ноември-2022

Зорница Костова, състезател по карате киокушин от СК „Ичи Геки“ беше обявена за „Спортист на Варна“ за месец ноември. Зорница спечели златен медал на ката на Европейското първенство в Полша при жените. Треньор световният шампион Емил Костов.

Отбор на месеца очаквано стана тимът по водна топка „Варна“, който за първи път в историята на този спорт спечечи ктупата на България при мъжете в рамките на един сезон, в който има и шампионска титла. Главен треньор Найден Найденов.

За №1 на спортното училище е обявен състезателят по тенис Иван Иванов от СК „Супер спорт“. Треньор Кристин Грозданов. Иван спечели златен медал на турнира „Еди Хер“ в САЩ до 14 години. В онлайн анктата този месец има прецедент. Организаторите обявяват трима състезатели. Става дума за Кристиян Костадинов /спортна стрелба/ - златен медал от турнир „Дръстър“ –Силистра при юношите, Симо Михайлов /стрийтлифтинг/ - златен медал от турнир в София и Тома Великов /бокс/ от СК „Харис боксинг“ за спечелен шампионски колан на международен фустивал в Италия в кат. 67 кг.

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd