www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Иван Иванов е спортист на Варна за декември-2022
Иван Иванов е спортист на Варна за декември-2022

Спортист на Варна за месец декември-2022 година е тенисистът Иван Иванов от СК „Суперспорт“. Постижението на Иван е наистина уникално. Той спечели „Ориндж боул“ в САЩ. Негов треньор е Кристин Грозданов. Иван грабна и втори златен медал на турнир в САЩ до 14 години.

 

Отбор на декември е тимът по стрелба с лък „Млади стрелци“. Те спечелиха сребърен медал при мъжете на турнира във Варна. Спечелени са общо 4 златни, 5 сребърни и 3 бронзови медала. Второ място в крайното класиране по медали. Ники Данев е главен треньор в клуба.

 

Александър Костадинов стана победител в онлайн анкетата за месец декември-2022 година. Сашо спечели златен медал и титла при кадетите от турнира за купата на България по фехтовка. Негов треньоре Живко Чавдаров. Той преди дни се завърна и с 6-то място от Европейската купа за кадети.

 

За №1 на варненското спортно училище беше обявен състезателят по кик бокс Теодор Адамов. Той се завърна със сребърен медал от Балканско първенство в Ниш при юношите старша възраст на К1, кат.60 кг. Състезател е на СК „Боил“ с треньор Красимир Кирилов.

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd