www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Борис Тузлуков с приза спортист на Варна за април`2023
Борис Тузлуков с приза спортист на Варна за април`2023

Борис Тузлуков спечели отличието спортист на Варна за месец април`2023 в традиционната месечна анкета. Той е състезател по спортна стрелба на СК „Стрелба“ с треньор Нина Дякова. Борис спечели злато на 50 изстрела с пистолет, злато на 60 изстрела с пистолет на турнир в Ст.Загора.

Отбор на месеца стана СКТМ „Комфорт“, тимът по тенис на маса. Те направиха истински фурор, като станаха отборен шампион на България при момчета и момичета до 13 г. Спечелиха общо 10 злати, 5 сребърни и 5 бронзови медала. Бронзови медали-отборно при юношите. Отборни титли –кадети и кадетки да 15 г. За №1 на варненското спортно училище беше определен Валентин Филипов, състезател по плуване на ПСК „Черно море“. Той извоюва общо 8 златни , 1 сребърне и 1 бронзови медала от турнира „Мултитейшън“ в Кипър, от ДЛОП за мъже и жени и международиня турнир „Талент къп“ в Бургас.

Онлайн анкетата за месец април спечели лекоатлетката Леа Беделева от СКЛА „Черно море“. Тя е с бронзов медал от лекоатлетическия крос в Койнаре.Треньор Диан Пенчев.

 

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd