www.bord.bg www.capitol.bg www.capitolcatering.eu www.sarta.eu

СПОРТИСТ НА ВАРНА

НOМИНАЦИИ НА СПОРТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

Тенисистки с призове за септември в анкетата „Спортист на Варна“
Тенисистки с призове за септември в анкетата „Спортист на Варна“

На снимката: Тина Манолова с личния си треньор Кристиян Илиев

Представителите на спорта тенис окупираха анкетата „Спортист на Варна“ за месец септември`2015. Организаторите връчиха наградите на най-добрите спортисти за септември. За спортист №1 на Варна за този месец е определена състезателката по тенис Тина Манолова от ТК „Ч.море Елит“ с личен треньор Кристиян Илиев. Тя завоюва ценния приз след като спечели две титли от държавни турнири- 14 г.на сингъл и двойки. Спечелени общо 3 сребърни и 3 бронзови медала от държавни турнири през септември.

Друга тенисистка- Ивайла Христова бе обявена за №1 на варненското спортно училище за месеца. Ивайла е представител на ТК „Велто“ с треньор Елена Узунова. Ивайла има спечелени 3 сребърни медала от турнири в Плевен, Хасково и Пловдив плюс 3 бронзови отличия от турнири в Пловдив и София.

За отбор на месеца бе определен детският футболен тим на Ч.море, който спечели традиционния турнир „Илия Кирчев“. Наставник на тима е Иван Николов.

Победител в онлайн анкетата стана боецът Берк Ахмедов от СК „Йорк“ с треньор Станислав Бахчеванов. Той е медалист от европейски OPEN двустранен мач. Берк спечели 61.32 % от гласовете на участниците в анкетата.

Към новините

Facebook

За контакти e-mail: info@sportistnavarna.com , мобилен: +359 (0) 888 603 841
Всички права запазени 2011. Created by Sarta Ltd